Tipsa en vän

Här kan du skicka en länk till artikeln till en vän

Här kan du skicka en länk till artikeln till en vän
Spara 581 kronor

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 581 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
PC-Tidningen 03-2010

PC-Tidningen 03-2010

I det aktuella numret (03-2010) av PC-tidningen kan du bland annat läsa om: Organisera familjebilderna, Gör Windows 7 ännu bättre, Den perfekta reskamraten.

Läs mer

PC-Tidningen 10-2010

PC-Tidningen 10-2010

I det aktuella numret (10-2010) av PC-tidningen kan du bland annat läsa: Koppla ihop din bärbara pc med tv:n, Bränner du skivor i Windows?, Vi provar om iPad är så bra som det sägs.

Läs mer

PC-Tidningen 6-2011

PC-Tidningen 6-2011

Nu startar den största Wordskolan i tidningens historia. Vi börjar skolan med en tiosidig introduktion och fortsätter åtminstone året ut, eller så länge vi tycker att det finns nya spännande funktioner att beskriva i världens populäraste ordbehandlingsprogram.

Läs mer

Nyeste

Bluff och lurendrejeri

Pc-tidningen 03-2012: I takt med att vi alla blir mer och mer uppmärksamma på hur viktigt det är att skydda datorn från virus och andra hot, letar bedragarna efter nya sätt att lura oss och ta sig igenom de allt bättre skydden.

Läs mer

Gör datorn lättare att använda

Du behöver inte finna dig i liten text på skärmen, uselt ljud eller tangenter som kärvar. Med enkla medel anpassar du datorn efter dig i stället för tvärtom.

Läs mer

Lös Windowsproblem snabbt och lätt

Strular din pc? I så fall är chansen stor att du hittar lösningen i nästa nummer. Vi har samlat alla de fel i Windows som vi oftast får frågor om.

Läs mer