Spara tid framför pc:n

Det finns ingen anledning att slösa med dyrbar tid när du sitter framför datorn. Här får du våra bästa tips om hur du utnyttjar alla möjligheter optimalt.

Hämta artikeln här

Med hjälp av datorn kan du und­vika både besvär och spilltid. ­Datorn tar sig an enkla monotona uppgifter så att du själv kan koncentrera dig på viktigare uppgifter, lära dig något nytt, utbyta erfarenheter eller bli road. Ja, så borde det åtminstone vara, men verkligheten är ofta annorlunda. Du tvingas utföra samma rutinjobb om och om igen, kör samma program varje dag och genomför säkert diverse säkerhets- och underhållsuppgifter.

Detta är slöseri med tid. Din tillvaro kan bli mycket enklare om du automatiserar uppgifterna, gör Windows mer överskådligt och lär dig arbeta smartare. På så sätt får du fria händer för allt det som gör livet framför datorn så mycket roligare.

I den här artikeln kan du läsa om hur du utnyttjar datorn på bästa sätt när du inte själv använder den. Vi har delat upp artikeln i fyra praktiska kategorier och på dessa sidor kan du också se när några av PC-tidningens experter kommer med sina bästa tips inom de tidsbesparande kategorierna.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Allt om virtuell verklighet

Allt om virtuell verklighet

Vad är virtuell verklighet? Vad kan det användas till? Läs mer om virtuell verklighet och vad det egentligen handlar om.

Läs mer

Dubbelt USB-minne

Dubbelt USB-minne

SanDisk lanserar nytt minne för telefoner och datorer.

Läs mer

En airbag för din smartmobil?

En airbag för din smartmobil?

VIDEO: Nu kan du tappa din smartmobil hur ofta du vill - eller kan du?

Läs mer

Nyeste

Ta del av NASA-forskning gratis

Nu kan du läsa var NASAs forskare har upptäckt.

Läs mer

6 saker som gav oss grafiska datorer

När vi i dag styr snart allting genom att peka på en skärm beror det på en rad lyckliga omständigheter.

Läs mer

Tre tips för billigare resor

Det behöver inte kosta en förmögenhet att resa på semester. Vi har samlat de bästa råden för att leta efter billiga och bra resor.

Läs mer