Spara både tid, plats och energi

De nya tvättmaskinerna från LG har stor kapacitet, kan tvätta två maskiner samtidigt, och kan styras med mobiltelefonen.

Las Vegas: Att tvätta är inte en av världens mest underhållande uppgifter, men likväl något vi hela tiden behöver göra. Det blir inte roligare av att, efter att ha sorterat tvätten, se fram emot att tvätta flera maskiner efter varandra. Nu blir det dock lättare med LG:s nya supertvättmaskiner. Den vanliga delen av tvättmaskinen har en stor kapacitet, en häftig digital kontrollpanel, samt helt öppningsbar front, vilket gör det lättare att hantera de tolv kilo tvätt som maskinen kan hantera.

Två tvättmaskiner i en
Det riktigt smarta är dock den lilla utdragbara, toppmatade tvättmaskinen som finns under den vanliga tvättmaskinen. Den kan hantera två kilo tvätt och arbetar helt oberoende av den stora maskinen, inklusive att de kan köra olika tvättprogram samtidigt. Att kunna tvätta små tvättar utan att behöva använda den stora maskinen sparar både energi och vatten. Och det skulle inte vara CES-mässa om tvättmaskinen saknade trådlöst nätverk, och maskinen kan både styras och övervakas via en app i smartmobilen.
Något pris är ännu inte känt, men vi misstänker att det inte kommer att bli världens billigaste. I gengäld kommer det att göra livet mycket lättare för familjer med fallenhet att producera stora mängder tvätt.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Allt om virtuell verklighet

Allt om virtuell verklighet

Vad är virtuell verklighet? Vad kan det användas till? Läs mer om virtuell verklighet och vad det egentligen handlar om.

Läs mer

Specialglasögon för spel i 3d

Specialglasögon för spel i 3d

Nvidia 3D Vision kräver en bildskärm som klarar 120 hertz. Glasögonen stänger bilden för ett öga i taget och på så sätt upplever man bilden i 3d.

Läs mer

Kopiera VHS-band till dvd

Kopiera VHS-band till dvd

Nu kan du rädda innehållet på dina gamla videoband med hjälp av HP:s nya dvd-brännare.

Läs mer

Nyeste

4 tips för att blir en fena på drönare

Det kan vara svårt att lära sig att flyga en drönare. Vi har samlat de bästa nybörjartipsen som visar hur du får en bra start.

Läs mer

En airbag för din smartmobil?

VIDEO: Nu kan du tappa din smartmobil hur ofta du vill - eller kan du?

Läs mer

Kolla e-posten medan du lagar mat

Smartklockor har primärt varit något som suttit på handleden, men nu finns det en som du hänger på väggen.

Läs mer