Få Office365 gratis

Microsoft fördubblar donationsprogrammet till ideella organisationer.

Microsoft tillkännagav i dagarna ett globalt initiativ där Office 365 doneras till kvalificerade ideella organisationer. Donationsprogrammet finns idag i 41 länder runt om i världen och kommer att utökas till ca 90 länder i juli 2014. Här i Sverige sker donationerna genom Microsofts samarbetspartners Techsoup.

"Ideella organisationer har i stort sett samma behov av effektiva tekniska lösningar som företag och offentlig sektor, men har begränsade resurser och därför svårt att prioritera investeringar i ny teknik. Med donationer av Office 365 får dessa viktiga organisationer ta del av den senaste tekniken och kan därmed använda mer resurser för att göra skillnad i samhället", säger Anders Johansson, ansvarig för socialt ansvarstagande på Microsoft Sverige.

Microsofts donation av Office 365 för ideella organisationer är en del av bolagets 30-åriga historia av samhällsstöd. Enbart under räkenskapsåret 2013 donerade Microsoft motsvarande 5,2 miljarder kronor i kontanter, mjukvara och tjänster till 70 286 ideella organisationer i mer än 115 länder runt om i världen. Ideella och frivilligorganisationer som är intresserade av att ta del av Microsoft Office 365 kan kontrollera om de kan komma ifråga för en donation på www.microsoft.com/office365nonprofits.


Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Allt om virtuell verklighet

Allt om virtuell verklighet

Vad är virtuell verklighet? Vad kan det användas till? Läs mer om virtuell verklighet och vad det egentligen handlar om.

Läs mer

En airbag för din smartmobil?

En airbag för din smartmobil?

VIDEO: Nu kan du tappa din smartmobil hur ofta du vill - eller kan du?

Läs mer

Dubbelt USB-minne

Dubbelt USB-minne

SanDisk lanserar nytt minne för telefoner och datorer.

Läs mer

Nyeste

Ta del av NASA-forskning gratis

Nu kan du läsa var NASAs forskare har upptäckt.

Läs mer

6 saker som gav oss grafiska datorer

När vi i dag styr snart allting genom att peka på en skärm beror det på en rad lyckliga omständigheter.

Läs mer

Tre tips för billigare resor

Det behöver inte kosta en förmögenhet att resa på semester. Vi har samlat de bästa råden för att leta efter billiga och bra resor.

Läs mer