Handla klokt och spara pengar

Det går att spara mycket pengar genom att handla via datorn – bara du besöker rätt butiker och gör ordentliga marknadsundersökningar först. Vi ger dig verktygen för att köpa billigt.

Hämta artikeln här

Svenskar tycker om att handla online och vi använder både datorer, smartmobiler och pekdatorer för att fynda. När vi handlar är det framför allt resor, biljetter och digitala varor, exempelvis film och musik, som står på inköpslistan. Många har även fått upp ögonen för att det går att spara pengar genom att handla fysiska varor över internet – samt att då också få dem levererade. Av de fysiska varor vi köper på internet är elektronik och datorhårdvara två av de populäraste kategorierna. En förklaring kan vara att datorintresserade var först ut på internet och först med att börja handla online. Det kan vara därför som det finns så många datorbutiker med bra urval online samt möjligheter att jämföra priser mellan de olika butikerna, vilket hjälper dig att spara pengar.

Med detta sagt ska man komma ihåg att det fortfarande krävs stor försiktighet vid handel från utlandet. Det är till exempel bara fyra av tio internetshoppare som vågar handla utomlands, trots att det har blivit mycket säkrare att handla inom EU.

I den här artikeln kommer vi att ge dig verktygen för att handla mer än biobiljetter online. Vi kommer att ge goda råd om hur du hittar exakt den pryl du letar efter samt hur du undersöker, jämför och handlar ny datorutrustning. För de lite mer äventyrslystna kommer vi även att berätta hur det går till att spara ännu mer genom att handla från utlandet samt hur du ska bära dig åt för att handla (nästan) riskfritt från Kina.

Mer internet för pengarna

Internet Snabba upp internetanslutningen utan att byta till ett dyrare abonnemang.

Läs mer

Mer internet för pengarna
Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook

Internet På PC-tidningens Facebook-sida hittar du massor av kul och användbara inlägg.

Följ PC-tidningen

Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

PC-tidningen Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gratis webbsida

Gratis webbsida

Alla som prenumererar på PC-tidningen får en egen webbplats utan extra kostnad.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>En kanal för alla nyheter

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLEn kanal för alla nyheter

Lokala nyheter blandas med stoff från hela världen i ditt eget nyhetsflöde. Minut för minut uppdaterar Feedly de nyheter du inte vill missa.

Läs mer

Stridigheterna på Wikipedia

Stridigheterna på Wikipedia

"Nej, så är det inte. Jo, så är det." Experterna på Wikipedia är inte alltid överens, och ibland kan oenigheten spåra ur.

Läs mer

Nyeste

Stridigheterna på Wikipedia

"Nej, så är det inte. Jo, så är det." Experterna på Wikipedia är inte alltid överens, och ibland kan oenigheten spåra ur.

Läs mer

Jesus får nöja sig med att bli tvåa

På Wikipedias rekordlista över de mest redigerade artiklarna får Jesus se sig besegrad av en amerikansk president, men han hamnar en placering före Michael Jackson.

Läs mer

Jämför utrustning

Nu kan du själv jämföra utrustning och program i vår nya Testzon.

Läs mer