Få alla nyheter i samma fönster

Webbsidan Feedly samlar nyheter från olika håll så att du kan läsa allting på ett och samma ställe.

Hämta artikeln här

Hur ser din morgonrutin vid datorn ut? Många börjar dagen framför skärmen med att besöka ett antal sajter, oftast för att läsa nyheter från olika håll. Antingen skriver man in webbadresserna av ­gammal vana eller öppnar sidorna via bokmärken. Varje webbsida ögnas snabbt igenom innan det är dags för nästa. Faktum är dock att de här repeterade besöken dag ut och dag in är onödiga och lika ineffektiva som att bläddra i en bunt papperstidningar för att leta efter intressanta artiklar.

Det finns ett betydligt enklare sätt att få allt serverat på en gång. Med hjälp av tjänsten Feedly är det lätt att samla de intresseområden man har och få alla nyheter skickade direkt i stället för att leta efter dem. Rent konkret pekar man ut de webbsidor, bloggar eller vad det nu är som man vill följa, varpå det dyker upp små nyhetsbitar i ditt eget nyhetsflöde. För att läsa mer om en nyhet i flödet är det bara att klicka på den.

> Hämta Feedly (iOS)
> Hämta Feedly (Android)

Mer internet för pengarna

Internet Snabba upp internetanslutningen utan att byta till ett dyrare abonnemang.

Läs mer

Mer internet för pengarna
Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook

Internet På PC-tidningens Facebook-sida hittar du massor av kul och användbara inlägg.

Följ PC-tidningen

Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

PC-tidningen Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gratis webbsida

Gratis webbsida

Alla som prenumererar på PC-tidningen får en egen webbplats utan extra kostnad.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>En kanal för alla nyheter

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLEn kanal för alla nyheter

Lokala nyheter blandas med stoff från hela världen i ditt eget nyhetsflöde. Minut för minut uppdaterar Feedly de nyheter du inte vill missa.

Läs mer

Stridigheterna på Wikipedia

Stridigheterna på Wikipedia

"Nej, så är det inte. Jo, så är det." Experterna på Wikipedia är inte alltid överens, och ibland kan oenigheten spåra ur.

Läs mer

Nyeste

Stridigheterna på Wikipedia

"Nej, så är det inte. Jo, så är det." Experterna på Wikipedia är inte alltid överens, och ibland kan oenigheten spåra ur.

Läs mer

Jesus får nöja sig med att bli tvåa

På Wikipedias rekordlista över de mest redigerade artiklarna får Jesus se sig besegrad av en amerikansk president, men han hamnar en placering före Michael Jackson.

Läs mer

Jämför utrustning

Nu kan du själv jämföra utrustning och program i vår nya Testzon.

Läs mer