9 geniala webbplatser

Lägg till de här webbsidorna i webbläsaren så blir livet lite roligare och enklare.

På internet finns det många webbsidor som är så smarta och bra att man undrar hur man har klarat sig utan dem.

Detta är 9 sådana webbplatser

1. Låtsas att du är en hackare. Hackertyper visar en svart skärm och när du skriver något fylls skärmen med hackar-liknande kod som får dig att se ut som ett riktigt hackar-proffs.

2. Vill du inte använda din riktiga e-postadress när du registrerar dig går det att skapa en snabbadress hos Ten Minute Mail. Det smarta är att kontot raderas efter tio minuter.

3. Registrering på webbsidor kan vara tröttsamt och vill du inte uppge ditt riktiga namn kan du pröva Fake Name Generator för att skapa ett falskt namn med tillhörande information. Sidan är landsspecifik.

4. Är webbsidan nere eller ligger felet hos mig? Ta reda på det med hjälp av Down for everyone.

5. Vill du ta en skärmbild av webbsidor får du bara med det som syns, inte den del som måste rullas fram för att visas. Vill du få med allt kan du pröva Web Capture.

6. När du skriver "www.google.com" i webbläsaren omdirigeras du till Google.se. Vill du inte det går det att i stället skriva https://www.google.com/ncr, för att komma till Googles amerikanska sida.

7. Osäker på om filen du fått via e-post innehåller virus? Ladda upp den till VirusTotal och sök igenom den med 50 antivirusprogram.

8. Följ cyberkriget i realtid. Live Hacking Attack visar en världskarta med alla virusattacker som pågår runt om om i världen i detta nu.

9. Hur många dagar gick det mellan den 12. mars 2013 till den 21. maj 2016? Det kräver en del för att räkna ut det. Använd i stället Time and Date så får du veta det direkt.EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLHitta en bra pc till lågt pris

Dator En ny pc som räcker långt är hälften så syr som en ny mobiltelefon.

Läs mer

Hitta en bra pc till lågt pris
Se alla guider

Se alla guider

PC-tidningen Hämta hjälp och inspiration till användandet av din dator, dina program ...

Läs mer

Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

PC-tidningen Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gratis webbsida

Gratis webbsida

Alla som prenumererar på PC-tidningen får en egen webbplats utan extra kostnad.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>En kanal för alla nyheter

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLEn kanal för alla nyheter

Lokala nyheter blandas med stoff från hela världen i ditt eget nyhetsflöde. Minut för minut uppdaterar Feedly de nyheter du inte vill missa.

Läs mer

Stridigheterna på Wikipedia

Stridigheterna på Wikipedia

"Nej, så är det inte. Jo, så är det." Experterna på Wikipedia är inte alltid överens, och ibland kan oenigheten spåra ur.

Läs mer

Nyeste

Stridigheterna på Wikipedia

"Nej, så är det inte. Jo, så är det." Experterna på Wikipedia är inte alltid överens, och ibland kan oenigheten spåra ur.

Läs mer

Jesus får nöja sig med att bli tvåa

På Wikipedias rekordlista över de mest redigerade artiklarna får Jesus se sig besegrad av en amerikansk president, men han hamnar en placering före Michael Jackson.

Läs mer

Jämför utrustning

Nu kan du själv jämföra utrustning och program i vår nya Testzon.

Läs mer