Stortest_komse_072014

Här är den bästa webbläsaren

En webbläsare ger dig möjlighet att surfa på internet. Den ska vara säker, snabb och fungera utan problem på alla webbplatser, så att text, bilder och video visas som de ska.

Webbplatser har blivit mer och mer komplexa, vilket gör valet av webbläsare avgörande för din upplevelse på internet. Text, bilder, video och andra komponenter ska visas korrekt. Säkerheten måste också vara i topp, och webbläsaren ska vara så enkel att använda att du knappt behöver tänka på den.

I detta test har vi satt tänderna i åtta webbläsare för Windows, så att du kan hitta den som bäst passar ditt sätt att använda internet. Microsoft Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox är de dominerande webbläsarna på datorer världen över. Vårt test visar att de är snabba, säkra och pålitliga när det gäller att visa så gott som alla webbplatser korrekt. Det finns dock många andra webbläsare av vilka några överraskar oss positivt, medan andra är mindre bra. En är så dålig att vi inte rekommenderar att den används överhuvudtaget.

Vi har undersökt webbläsarnas funktioner, säkerhet, hastighet och användarvänlighet, varefter vi jämfört dem mot varandra.

Kanske är du intresserad av...