hurtigtinternet komse 092015

Få snabbare internet helt gratis

Det är faktiskt inte så svårt att få fart på internetanslutningen utan att för den sakens skull byta abonnemang. Här är de bästa tipsen för ett snabbare och stabilare nätverk.

1 juni 2015

Snabbare internet nu Brottas du med sega webbsidor, musik som avbryts och filmer som hackar när du använder internet? För många är det numera mycket frustrerande med otillförlitliga bredbandsanslutningaroch när det går segt att surfa på internet och tar evigheter att hämta program.

Det finns en hel del praktiska tips för att få fart på en befintlig internetanslutning – utan att du behöver byta abonnemang eller lägga ut en enda krona.

Kontrollera hastigheten på internetanslutningen Många får inte den internethastighet de betalar för. Det går att testa hur snabbt bredbandet är och sedan jämföra med internetabonnemanget. Se till att datorn är ansluten till modemet med en nätverkskabel och stäng av andra enheter som finns på nätverket.

Långsam internetuppkoppling? Ofta går det att få låna en ny router när man tecknar ett internetabonnemang. Läs på de olika leverantörernas webbplatser om vad som gäller.

> Stor guide till hemnätverk

Kanske är du intresserad av...