Mails_komse_142012

Mer plats i inkorgen

Mycket talar för att det gömmer sig några mycket tunga brev i inkorgen i ditt e-postprogram. Det är ganska enkelt att hitta och ta bort dem.

17 september 2012

Läs här hur du snabbt och lätt hittar och tar bort tung e-post i de populäraste programmen.

De flesta e-posttjänster erbjuder stor men inte obegränsad plats för e-post. En fylld inkorg kan förhind ra att du får mer post, kanske utan att du lägger märke till att det är fullt. Visserligen är det inte världens undergång att du missar ett nyhetsbrev från firma si och så, men däremot kan det ju vara både tråkigt och irriterande om det är viktiga nyheter från någon familjemedlem. Om du använder ett e-postprogram i datorn sparas breven på hårddisken där det fi nns massor av plats, men det är ändå klokt att då och då städa upp i brevhögarna. Det gör e-postprogrammet snabbare när det används.

Det är när innehållet i inkorgen håller på att rinna över som en generalstädning verkligen påverkar, därför ger vi oss ut på jakt efter stora epostmeddelanden i den här artikeln.

Eftersom alla e-postprogram och e-posttjänster skiljer sig från varandra visar vi vad du ska göra för att hitta stora e-brev i de mest populära tjänsterna på marknaden. Följ med och se hur du kan återerövra plats i inkorgen – snabbt och enkelt.

Kanske är du intresserad av...