Mer plats i inkorgen

Mycket talar för att det gömmer sig några mycket tunga brev i inkorgen i ditt e-postprogram. Det är ganska enkelt att hitta och ta bort dem.

Hämta artikeln här

Läs här hur du snabbt och lätt hittar och tar bort tung e-post i de populäraste programmen.

De flesta e-posttjänster erbjuder stor men inte obegränsad plats för e-post. En fylld inkorg kan förhind ra att du får mer post, kanske utan att du lägger märke till att det är fullt. Visserligen är det inte världens undergång att du missar ett nyhetsbrev från firma si och så, men däremot kan det ju vara både tråkigt och irriterande om det är viktiga nyheter från någon familjemedlem. Om du använder ett e-postprogram i datorn sparas breven på hårddisken där det fi nns massor av plats, men det är ändå klokt att då och då städa upp i brevhögarna. Det gör e-postprogrammet snabbare när det används.

Det är när innehållet i inkorgen håller på att rinna över som en generalstädning verkligen påverkar, därför ger vi oss ut på jakt efter stora epostmeddelanden i den här artikeln.

Eftersom alla e-postprogram och e-posttjänster skiljer sig från varandra visar vi vad du ska göra för att hitta stora e-brev i de mest populära tjänsterna på marknaden. Följ med och se hur du kan återerövra plats i inkorgen – snabbt och enkelt.


Mer internet för pengarna

Internet Snabba upp internetanslutningen utan att byta till ett dyrare abonnemang.

Läs mer

Mer internet för pengarna
Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook

Internet På PC-tidningens Facebook-sida hittar du massor av kul och användbara inlägg.

Följ PC-tidningen

Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

PC-tidningen Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Vinn kriget mot skräpet

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLVinn kriget mot skräpet

Skräppost, eller spam på engelska, är en obehaglig blandning av aggressiv reklam, hackarangrepp och försök till bedrägeri via e-post. Lär dig här hur du slipper icke önskvärd post i inkorgen.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Undvik störande reklam på internet

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLUndvik störande reklam på internet

Allt om hur du slipper irriterande reklam på internet.

Läs mer

Sätt lås på in inbox

Sätt lås på in inbox

Spenderar du allt mer tid med att ta hand om irriterande skräppost som inte intresserar dig? Sätt ett hänglås på din inbox nu!

Läs mer

Nyeste

Hitta rätt e-postlösning

Vi jämför fyra webbposttjänster och fyra e-postprogram

Läs mer

Ha alltid tillgång till din e-post

Världens främsta leverantörer av webbaserade e-post kämpar om din gunst. Vi har testat vilken tjänst som är bäst.

Läs mer

Mer plats i inkorgen

Läs här hur du snabbt och lätt hittar och tar bort tung e-post i de populäraste programmen.

Läs mer