EM-matcherna i kalendern

Här är ett smart trick för att lägga in alla EM-matcher i Google Kalender. Vi har också hittat en perfekt översikt att skriva ut.

Snart är det dags för fotbolls-EM i Frankrike och Sverige är ju med. Gruppen är visserligen svår med bland andra Italien, Irland och Belgien, men ett EM är ju alltid ett EM.

EM drar i gång den 10 juni och bjuder på 50 matcher innan det är dags för final den 10 juli. Vill du vara säker på att inte missa någon match kan du lägga in dem i din kalender – om du har ett Google-konto vill säga.

1 Öppna Google Kalender och klicka på den lilla pilen vid Andra kalendrar i kolumnen till vänster. Välj Lägg till webbadress.

2 Högerklicka på följande länk, välj Kopiera länkadress och klistra in den i fältet: https://www.google.com/calendar/ical/mesnerlyons.com_1cekr7hg3lln0494sq5...

3 Klicka på Lägg till kalender

4 Nu dyker kalendern Euro 2016 upp i listan med kalendrar i kolumnen till vänster. Använder du Googles Kalender-app får du dessutom notiser om matcherna i telefonen.

Matchkalender att skriva ut
Föredrar du en kalender på papper att hänga upp på väggen för att kunna skriva upp resultaten efter hand finns det förstås hjälp att få. Vi rekommenderar den här kalendern. Klicka på bilden för att spara den i datorn. Därefter kan du skriva ut den.Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa

Videochatta i Gmail

Google Gmail kan nu användas för att videochatta. Allt som behövs är ett tillägg i webbläsaren.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Inget mer trassel med e-posten

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLInget mer trassel med e-posten

Sex steg till en e-posthantering som fungerar.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Få ut mer av din e-post

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLFå ut mer av din e-post

Missa inte tipsen som gör livet med Gmail lite lättare.

Läs mer

Nyeste

Följ ditt favoritlag i Google Kalender

Har du något favoritlag i Allsvenskan eller kanske i någon annan idrott? Så här gör du för att aldrig missa en match.

Läs mer

Missa inga EM-matcher

TIPS: Lägg till alla EM-matcher i kalendern med det här smarta tricket.

Läs mer

Få ut mer av din e-post

Missa inte tipsen som gör livet med Gmail lite lättare.

Läs mer