IP-cam smartphone

Övervaka hemma med en nätverkskamera

Ge dig själv och familjen en tryggare sommar med en trådlös nätverkskamera för bara 99 kronor. På köpet får du en värdefull bonus.

3 juni 2016 av DAU

Vad händer därhemma när du inte är på plats? Nu behöver du inte fundera på det längre. Men vår nätverkskamera och rätt app i mobilen kan du övervaka hemma var i världen du än befinner dig. > Beställ din övervakningskamera

En nätverkskamera tar bilder och spelar in ljud så fort den exempelvis registrerar en rörelse i rummet. Kameran kan även användas för kontroll av husdjur eller som en babykamera i barnkammaren.

Rätt pris En övervakningskamera behöver inte vara dyr och krånglig. Med vårt erbjudande kan alla känna sig lugna till ett överkomligt pris.

Passa på och ge dig en tryggare sommar redan nu. Just nu får du en nätverkskamera för endast 99 kronor samt en bonus för hängmattan – 3 nummer av PC-tidningen.

Enkel installation Nätverkskameran kan styras från en dator eller via en app i mobilen. Appen finns för Android och iOS och den visar allt som kameran reagerar på därhemma.

Det följer med en svensk manual för installationen i en pc eller mobil. Dessutom ingår fästdetaljer för att skruva upp kameran på en vägg. Kameran ansluts till ett befintligt trådlöst nätverk och den har en kortplats för microSD-kort (medföljer ej).

> Beställ övervakningskameran här

Kanske är du intresserad av...