Övervaka hemma med en nätverkskamera

Ge dig själv och familjen en tryggare sommar med en trådlös nätverkskamera för bara 99 kronor. På köpet får du en värdefull bonus.

Vad händer därhemma när du inte är på plats? Nu behöver du inte fundera på det längre. Men vår nätverkskamera och rätt app i mobilen kan du övervaka hemma var i världen du än befinner dig.
> Beställ din övervakningskamera

En nätverkskamera tar bilder och spelar in ljud så fort den exempelvis registrerar en rörelse i rummet. Kameran kan även användas för kontroll av husdjur eller som en babykamera i barnkammaren.

Rätt pris
En övervakningskamera behöver inte vara dyr och krånglig. Med vårt erbjudande kan alla känna sig lugna till ett överkomligt pris.

Passa på och ge dig en tryggare sommar redan nu. Just nu får du en nätverkskamera för endast 99 kronor samt en bonus för hängmattan – 3 nummer av PC-tidningen.

Enkel installation
Nätverkskameran kan styras från en dator eller via en app i mobilen. Appen finns för Android och iOS och den visar allt som kameran reagerar på därhemma.

Det följer med en svensk manual för installationen i en pc eller mobil. Dessutom ingår fästdetaljer för att skruva upp kameran på en vägg. Kameran ansluts till ett befintligt trådlöst nätverk och den har en kortplats för microSD-kort (medföljer ej).

> Beställ övervakningskameran härSpegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Billig övervakning

Billig övervakning

Full koll på ditt hem när du inte är där.

Läs mer

Webbkamera  med hd-upplösning

Webbkamera med hd-upplösning

Logitech släpper en ny serie webbkameror som kan spela in i full hd-upplösning, det vill säga 1 920x1 080 pixel. Flaggskeppet heter Logitech HD Pro Webcam C910

Läs mer

Effektfull webbkamera

Effektfull webbkamera

Enligt specifikationerna kan Creatives nya webbkamera spela in video i upplösningen 1 280x720 punkter med en hastighet av 30 bilder i ­sekunden.

Läs mer

Nyeste

Billig övervakning

Full koll på ditt hem när du inte är där.

Läs mer

Supersnabb och trådlös

Färgåtergivning både på dagen och på natten med ny IP-kamera.

Läs mer

Billig webbkamera

Denna lilla webbkamera ­levereras utan några som helst tillbehör. Den har en inbyggd mikrofon och en lucka som kan skydda linsen.

Läs mer