Magi med webbkameran

Leta fram datorn och webbkameran och bli din egen regissör för roliga och annorlunda filmer där du kan visa nästan stillastående föremål i snabb rörelse.

Hämta artikeln här

Intervallfoto (timelapse) är en fascinerande fototeknik. Du spelar in film där händelserna ibland tar flera månader, sedan skär du bort det mesta av filmen och spelar upp det som blir kvar på bara någon minut. Till exempel ett frö som gror och blir till en blomma. Med rätt utrustning – som du säkert har – är det lätt att göra en film där tiden komprimeras.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Håll ett öga på ditt hem via mobilen

Håll ett öga på ditt hem via mobilen

Med en IP-kamera i nätverket ser du i mobilen vad som händer hemma

Läs mer

Närbilder på stora avstånd

Närbilder på stora avstånd

Med en zoom på 26x i den nya digitalkameran Pentax X90 går det att komma riktigt nära motivet, även om det befinner sig långt ­borta. Den kraftiga zoomen är dock inte ett rekord. Tidigare i år släppte Olympus sin kamera SP-800UZ, som har hela 30x zoom.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc-baskunskap del 3

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLPc-baskunskap del 3

Windows håller ordning på dina bilder, och när du är klar med den här modulen kan du lägga in foton i datorn. Men viktigast av allt, du kan hitta dem igen.

Läs mer

Nyeste

Vad är det här?

Vi är på mässa i Köln, och titta vad vi hittade...

Läs mer

Kameror för sport och action

Vi testar sex stötsäkra och vattentäta actionkameror för ett aktivt liv och alla typer av sporter.

Läs mer

Fånga jultomten!

Leta fram din bästa kamerautrustning och var redo att fånga jultomten på bar gärning (om du har tur).

Läs mer