Få ut det mesta av dina bilder

Det är fantastiskt enkelt och dessutom billigt att få digitalfoton professionellt överförda till papper via internet. Utbudet av fototjänster är stort, så vi hjälper dig att hitta den bästa och billigaste leverantören av fotoutskrifter.

Hämta artikeln här

Bläckskrivare kan skriva ut riktigt tjusiga foton och det är enkelt att kunna göra det hemma. Om du däremot ska skriva ut många foton och kan vänta några dagar, kan du tjäna hundralappar på att få bilderna framkallade hos en professionell fototjänst på internet.

Vi testar sex onlinefototjänster, som har fått framkalla hundra av våra ­bästa bilder, i jakten på de snyggaste fotoutskrifterna. Oavsett om du är en fotoentusiast med imponerande fotoutrustning eller bara en vardagsfotograf som plåtar familjefester och barnbarn, finns det säkert mängder av foton i din dator där de är enkla att sortera och förbättra. För många stannar det dock vid att visa dem på skärmen. Det är lite synd, med tanke på hur enkelt det är att få dem på papper.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Kul bilder

Kul bilder

På internet finns det mycket skoj.

Läs mer

Picasa läggs ned

Picasa läggs ned

Google lägger ner bildtjänsten Picasa.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Spara alla dina bilder på samma ställe

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLSpara alla dina bilder på samma ställe

Med Canons fototjänst på internet, Irista, får du 15 gigabyte gratis för att spara bilder från kamera, mobil och dator.

Läs mer

Nyeste

Ändra inloggningsbilden

De flesta funktioner i Windows 10 ställs in via den nya inställningsmenyn som nås direkt via Start-menyn.

Läs mer

Spara alla dina bilder på samma ställe

Med Canons fototjänst på internet, Irista, får du 15 gigabyte gratis för att spara bilder från kamera, mobil och dator.

Läs mer

Kul bilder

På internet finns det mycket skoj.

Läs mer