Tre dimensioner på skrivbordet

Om du tycker att mängden elektronisk underhållning tar mer och mer plats hemma, bör du överväga att byta ut utrustningen mot en enda enhet

Asus EeeTop PC ET 24” är en allt i ett-underhållningsmaskin för hemmet som kan ersätta både dator, tv och musikanläggning. En nyhet är att du dessutom kan välja en EeeTop PC med 3d, så att du kan uppleva den extra dimensionen med hundratals spel, filmer och speciella 3d-foton. Då medföljer dessutom speciella glasögon.

Underhållningscentret är bland annat utrustat med de supersnabba standarderna usb 3.0 och Bluetooth 3.0, och de inbyggda högtalarna ger större frekvensområde, bättre ljudstyrka och mindre distorsion i förhållande till andra allt i ett-datorer. 3d-datorn finns i fyra versioner, den billigaste kostar 6 500 kronor.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Klockradio för Androidlurar

Klockradio för Androidlurar

Philips är först ut med dockningshögtalare för Androidtelefoner. En av de tre nya modellerna gör om telefonen till en klockradio.

Läs mer

Datorlåda av glas

Datorlåda av glas

Chassi kombinerar datorteknik med konst.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Suddiga detaljer i hög upplösning

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLSuddiga detaljer i hög upplösning

Det finns goda grunder att köpa den stora skärm ASUS PB279Q, men detaljer blir på gränsen till oskarpa.

Läs mer

Nyeste

Spara pengar

Kan du hålla huvudet kallt, även när drömdatorn lockar på butikshyllan?

Läs mer

Bästa reservströmmen till mobilen

Med ett extrabatteri går det att hålla liv i mobiltelefonen när du inte kan ladda den på vanligt sätt.

Läs mer

FBI hackar Phone

Apple höjer säkerheten i iPhone efter att FBI lyckats ta sig in i en iPhone.

Läs mer