Reservtank för bärbara

Gigantisk batteripaket klarar att ladda laptopen.

Så kallade batteripaket som ger möjligheten att ladda smartmobiler, pekdatorer och liknade utrustning även när man inte har tillgång till ett vägguttag, det är praktiskt och har funnits en längre tid. Nu tar dock företaget Sandberg nästa steg och gör det möjligt att även ladda bärbara datorer. Lösningen heter Powerbank 20000 innehåller 20000 mAh/74 Wh, vilket uppges räcka till sex timmars extra driftstid för många bärbara datorer.

Bortsett från den höga effekten är det två detaljer som skiljer Powerbank 20000 från tidigare batteripaket. För det första har den en inbyggd 230 V-laddare som gör det möjligt att ladda den direkt från ett vägguttag och inte via USB. För det andra går det att i vanlig ordning ladda utrustning via USB, men här finns dessutom en strömutgång som tillsammans med de medföljande 12 kontaktadaptrarna gör att den passar till de flesta bärbara datorer.

Sandberg Powerbank 20000 finns redan till försäljning och kostar 1250 kronor.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Anslut dig till den trådlösa framtiden

Anslut dig till den trådlösa framtiden

Forskning och utveckling av trådlös teknik exploderar – och du kan vara med.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Ta en skärmbild i Windows

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLTa en skärmbild i Windows

I många sammanhang kan det vara användbart att spara en bild av skärmen, vilket av Windows operativsystem du använder spelar ingen roll. Här visar vi hur du ska göra för att spara bilden som en fil.

Läs mer

Nyeste

Spara pengar

Kan du hålla huvudet kallt, även när drömdatorn lockar på butikshyllan?

Läs mer

Bästa reservströmmen till mobilen

Med ett extrabatteri går det att hålla liv i mobiltelefonen när du inte kan ladda den på vanligt sätt.

Läs mer

FBI hackar Phone

Apple höjer säkerheten i iPhone efter att FBI lyckats ta sig in i en iPhone.

Läs mer