Rädda hårddisken med en klon

Normalt ser vi på säkerhetskopiering som ett sätt att förhindra att vi förlorar information om olyckan är framme. Med enkloning av hård-disken där du har Windows kan du däremot rädda hela systemet.

Hämta artikeln här

I den här artikeln visar vi dig hur du skapar en perfekt klon av din hårddisk. När vi pratar om en klonad hårddisk menar vi inte en hårddisk som har kopior av alla filer, bilder och mappar, utan vi talar om en ett till ett-kopia, där varje bit och fragment ligger på samma ställe som på originalet. Det är väldigt smart, för om din nuvarande hårddisk havererar så att datorn inte startar krävs det mycket tid och arbete för att återställa allting på en ny hårddisk. I stället återskapar du hårddisken med klonen och kan starta datorn som om inget hänt, eller i varje fall som datorn var den dagen du skapade klonen.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Testa själv: Så snabb är processorn

Testa själv: Så snabb är processorn

Processorn i din pc har stor betydelse för datorns prestanda, men vad betyder egentligen de kryptiska modellnamnen? Det får du svar på här, där du kan ta reda på hur snabb din processor är.

Läs mer

Windows Update låser sig

Windows Update låser sig

“Konfigurerar uppdateringar. 37% är slutfört – stäng inte av datorn”. Så brukar det se ut när Windows installerar uppdateringar. Det händer dock att uppdateringen inte slutförs utan fastnar under vägen. Med det här går det att fixa irriterande fel i Windows Uppdatera.

Läs mer

Nyeste

Spara pengar

Kan du hålla huvudet kallt, även när drömdatorn lockar på butikshyllan?

Läs mer

Bästa reservströmmen till mobilen

Med ett extrabatteri går det att hålla liv i mobiltelefonen när du inte kan ladda den på vanligt sätt.

Läs mer

FBI hackar Phone

Apple höjer säkerheten i iPhone efter att FBI lyckats ta sig in i en iPhone.

Läs mer