Tips till Startmenyn

Start-menyn i Windows 7 har en mängd smarta funktioner som inte alla känner till. Här får du fem smarta tips till hur du använder Start-menyn bättre.

Hämta artikeln här

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du gasa på i Windows.

Start-menyn i Windows 7 har en mängd smarta funktioner som inte alla känner till. När du väl har placerat dina mest använda program i Aktivitetsfältet och lärt dig hur du blixtsnabbt hittar resten via Start-menyn, kan du fylla skärmen med öppna fönster utan att behöva bekymra dig om skrivbordet längst inunder. Här får du fem smarta tips till hur du använder Start-menyn bättre:

- Fortsätt vara privat
- Blixtsnabb start
- Vila eller stäng av?
- Utnyttja utrymmet väl
- Program på första parkett

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Samarbeta i Word

Samarbeta i Word

I det populära ordbehandlingsprogrammet är det enkelt att vara flera som arbetar med samma dokument.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Windows dolda ljudinställningar

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLWindows dolda ljudinställningar

Det är inte så många som känner till funk­tionen, men den indi­viduella ljudstyrkan i Windows 7 och Vista är ett av operativ­systemens bästa verktyg. Så här använder du det.

Läs mer

Uppdatera dina program för Vista SP1

Uppdatera dina program för Vista SP1

Den första stora uppdateringen till Windows Vista står för dörren, men inte alla program hänger med i svängarna i Service Pack 1. Här får du en lista över program som inte fungerar när du har uppdaterat din pc.

Läs mer

Nyeste

Bättre kontroll över alla filer

Lär dig mer om filhantering i Windows så sparar du både tid och möda.

Läs mer

Programmen som gör Windows komplett

9 program som ger Windows det som saknas.

Läs mer

De största hemligheterna i Windows 8

Vi har grävt ner oss djupt in i det nya operativsystemet och letat upp funktioner och annat som gör Windows 8 ännu bättre.

Läs mer