Få ut mer av Windows 8

Vi avslöjar de dolda funktionerna och genvägarna i Windows 8. Missa inte tipsen som gör dig till ett riktigt Windows 8-proffs.

Hämta artikeln här

Windows 8 är på många sätt mycket annorlunda jämfört med tidigare versioner av Microsofts operativsystem. Startskärmen med sina paneler är en helt ny upplevelse och sättet att starta appar och program har förändrats rejält.

Det tar tid att vänja sig vid allt det nya, men det finns massor med nyheter under ytan som kan vara svår att upptäcka.

Vi visar bland annat hur Windows 8 kan bli ännu starkare och enklare att använda, hur du tar kontroll över Startskärmens paneler och hur du letar upp många av de nya funktionerna som ligger dolda under det nya skalet.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Uppdatera dina program för Vista SP1

Uppdatera dina program för Vista SP1

Den första stora uppdateringen till Windows Vista står för dörren, men inte alla program hänger med i svängarna i Service Pack 1. Här får du en lista över program som inte fungerar när du har uppdaterat din pc.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Varför köra 64 bitar?

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLVarför köra 64 bitar?

Alla nya pc säljs numera med en 64-bitarsversion av Windows. I den här artikeln går vi igenom vad det innebär och vad det har för praktisk betydelse.

Läs mer

Microsoft stänger pirathål i Vista

Microsoft stänger pirathål i Vista

När Microsoft under det första kvartalet av 2008 släpper servicepaket 1 till Windows Vista stänger programvarugiganten två ofta använda metoder att köra piratversioner av Vista problemfritt.

Läs mer

Nyeste

Bättre kontroll över alla filer

Lär dig mer om filhantering i Windows så sparar du både tid och möda.

Läs mer

Programmen som gör Windows komplett

9 program som ger Windows det som saknas.

Läs mer

De största hemligheterna i Windows 8

Vi har grävt ner oss djupt in i det nya operativsystemet och letat upp funktioner och annat som gör Windows 8 ännu bättre.

Läs mer