KOM_SV_171036-NR13_C_Windows_gemte_guld_Web

Windows gömda guld

Microsofts operativsystem kan väldigt mycket, men många av de bästa funktionerna ligger gömda djupt inne i Windows. Vi har grävt fram en rad av de bästa finesserna.

27 augusti 2014

Windows finaste guldklimpar finns långt från skrivbordets trygga ramar. Operativsystemet gömmer på så många funktioner att de flesta vanliga användare aldrig har lärt sig att använda dem. Det är tråkigt eftersom alla Windows verktyg är genomarbetade och fullt anpassade för Windows. När en funktion finns inbyggd i Windows kan du vara säker på att den fungerar.

Minst lika viktigt är att alla detaljer finns förklarade på svenska. I den här artikeln tittar vi på de delar av Windows som är minst kända. Annars är det knappast troligt att du någonsin kommer att stöta på Resursövervakaren i Windows. Likaså har du antagligen inte hört talas om funktionen Problemregistrering? Det är ett verktyg som används för att spela in allt du företar dig i datorn. Båda verktygen kan bli ett par av dina mest använda redskap. Samma sak gäller för andra dolda Windowsfunktioner som vi presenterar.

Kanske är du intresserad av...