Perfekt ordning i datorn

Vädra ut mapparna på hårddisken, få ordning på skrivbordet, och kasta ut alla gamla program som samlats på hög. Här får du både tips och verktyg för att göra en grundlig storstädning.

Hämta artikeln här

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du tar bort överflödiga program och organiserar skrivbordet i Windows..

Ett Windows-skrivbord sprängfyllt med ett oöverskådligt virrvarr av ikoner. Mappar med bilder som är en enda röra. Många dokument med samma namn. Kalkylark, musikfiler och bokmärken till webbplatser, allt liggandes huller om buller på Skrivbordet, samt en hårt arbetande hårddisk fylld med en massa program som du ändå sällan eller aldrig använder.

Du kan på egen hand göra mycket för att få ordning på datorn för att slippa spilla tid på att leta efter dokument, muttra över diffusa filnamn och tampas med dubbletter. Därför kommer artikeln här att handla om hur du smart tar kontrollen över filer och mappar, tar bort överflödiga program och organiserar skrivbordet i Windows.


Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Mer plats i datorn

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLMer plats i datorn

Få perfekt ordning på datorn och ett överskådligt skrivbord i Windows. Vi hjälper dig att städa bland filerna, mapparna och programmen samt radera överflödig information.

Läs mer

Microsoft visar bilder från Windows 7

Microsoft visar bilder från Windows 7

De första officiella bilderna från Vista-efterträdaren Windows 7 har nyligen visats på konferensen "All Things Digital" i USA.

Läs mer

Windows 7 släpps sista oktober

Windows 7 släpps sista oktober

Windows 7 lanseras den 31 oktober i Sverige. Från detta datum går det att köpa operativsystemet separat eller förinstallerat på en dator. Efter påtryck-ningar från EU låter Micro-soft kunderna bestämma vilken webbläsare de vill använda.

Läs mer

Nyeste

Mer plats i datorn

Få perfekt ordning på datorn och ett överskådligt skrivbord i Windows. Vi hjälper dig att städa bland filerna, mapparna och programmen samt radera överflödig information.

Läs mer

Windows 7 större än XP

För första gången är Windows 7 vanligare än Windows XP. Den senaste statistiken från analysföretaget StatCounter visar att Windows 7 för första gången går om Windows XP i antalet användare på världsbasis.

Läs mer

Windows 7 är större än XP

Kan Microsofts populäraste operativsystem någonsin vara på väg att försvinna? För första gången är inte Windows XP det mest använda operativsystemet från Microsoft.

Läs mer