Experternas bästa Windows-tips

Som regel fungerar operativsystemet Windows alldeles utmärkt, men det går att få det att arbeta ännu bättre. Vi har bett fyra Windows-experter att dela med sig av sina bästa tips om hur du bäst optimerar operativsystemet.

Hämta artikeln här

Det är inte varje dag man som vanlig datoranvändare får möjligheten att lära sig trick av några av de duktigaste experterna på området. Men nu har du chansen!

Vanligtvis är det vårt eget folk här på tidningen som ser till att du kan hålla din dator i toppform, men den här gången överlåter vi den uppgiften till några som dagligen utforskar Windows och hjälper andra användare med att lösa både enkla och avancerade fel i det populära operativsystemet.

Vi har bett fyra experter, som spenderar dagarna med att gräva i Windows skrymslen, att dela några av sina bästa tips med PC-tidningens läsare. De fyra experterna har mångårig erfarenhet av Windows och är vana att hjälpa andra med deras datorproblem.

De gör det så bra att Microsoft själva har utnämnt dem till MVP. En MVP är en teknikälskande person som är beredd att svara på frågor om bland annat Windows, antingen i en blogg eller på internetforum, så att alla som är intresserade kan dra nytta av informationen.

Även Microsoft får användning av MVP:ernas expertis och erfarenheter. De brukar vara med och förbättra Windows med uppdateringar och kommande versioner av operativsystemet. På de följande sidorna kan du läsa om några av dessa experters bästa tips och trick, som gör Windows både bättre och snabbare att arbeta med.

Det handlar till exempel om hur du får datorn att starta snabbare och hur du kan anpassa operativsystemet så att det blir lättare att navigera och utnyttja datorns resurser bättre.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Snabb åtkomst till mappar på datorn

Snabb åtkomst till mappar på datorn

En enkel och effektiv funktion i Utforskaren ger dig snabb tillgång till dina favoritmappar på datorn.

Läs mer

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Windows 10 utan produktnyckel

Windows 10 utan produktnyckel

Även om du har en pc med XP eller Vista kan du få Windows 10 gratis.

Läs mer

Nyeste

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Så skulle Instagram se ut i Windows 95

Hur skulle Instagram se ut om det kördes i Windows 95? En rysk designer visar ett alternativ.

Läs mer

Historien om Microsoft Windows

Den här veckan är det sista chansen att uppgradera till Windows 10 utan att det kostar något. Här är historien om Windows ursprung.

Läs mer