Håll datorn uppdaterad

Kommer du alltid ihåg att installera alla nya uppdateringar till programmen i datorn? Här får du ett kraftfullt program som gör jobbet mycket, mycket enklare.

Hämta artikeln här

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du aktiverar automatiska uppdateringar i Windows och håller allt up to date med programmet Secunia PSI.

Du kanske tycker att det känns lite onödigt att hämta uppdateringar till programmen i datorn i ur och skur. För egentligen klarar du dig utan de nya funktionerna som ligger i uppdateringarna. Eller gör du inte det? De aldrig sinande uppdateringarna bjuder nämligen inte bara på nya funktioner till programmen, de innehåller dessutom viktiga säkerhetsuppdateringar och blockerar för hackare och andra kriminella element så att de inte kan stjäla privat information. Väljer du att jobba vidare med gamla program ligger din dator konstant i riskzonen.

Om du går in för att hålla Windows uppdaterat slipper du bekymra dig för om du verkligen har den senaste uppdateringen till alla dina program, exempelvis Java, kontorspaket och e-postprogram.

Här visar vi hur du aktiverar automatiska uppdateringar i Windows och håller allt up to date med programmet Secunia PSI.


Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

När kommer Windows 10 på svenska?

När kommer Windows 10 på svenska?

Vill du veta när man kan få Windows 10 på svenska? Var en av de första att få besked om lanseringen av det nya svenska Windows.

Windows 10 på svenska

Microsoft tvingar fram uppgradering

Microsoft tvingar fram uppgradering

Nu blir du TVUNGEN att uppgradera till Windows 10. Fortfarande går det dock att stoppa uppgraderingen.

Läs mer

Nyeste

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Så skulle Instagram se ut i Windows 95

Hur skulle Instagram se ut om det kördes i Windows 95? En rysk designer visar ett alternativ.

Läs mer

Historien om Microsoft Windows

Den här veckan är det sista chansen att uppgradera till Windows 10 utan att det kostar något. Här är historien om Windows ursprung.

Läs mer