Opdateret_komse_082012

Håll datorn uppdaterad

Kommer du alltid ihåg att installera alla nya uppdateringar till programmen i datorn? Här får du ett kraftfullt program som gör jobbet mycket, mycket enklare.

14 maj 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du aktiverar automatiska uppdateringar i Windows och håller allt up to date med programmet Secunia PSI.

Du kanske tycker att det känns lite onödigt att hämta uppdateringar till programmen i datorn i ur och skur. För egentligen klarar du dig utan de nya funktionerna som ligger i uppdateringarna. Eller gör du inte det? De aldrig sinande uppdateringarna bjuder nämligen inte bara på nya funktioner till programmen, de innehåller dessutom viktiga säkerhetsuppdateringar och blockerar för hackare och andra kriminella element så att de inte kan stjäla privat information. Väljer du att jobba vidare med gamla program ligger din dator konstant i riskzonen.

Om du går in för att hålla Windows uppdaterat slipper du bekymra dig för om du verkligen har den senaste uppdateringen till alla dina program, exempelvis Java, kontorspaket och e-postprogram.

Här visar vi hur du aktiverar automatiska uppdateringar i Windows och håller allt up to date med programmet Secunia PSI.

Kanske är du intresserad av...