Mappe-Windows-ikon

Filproblem?

Tips: Har du problem med att radera filer, ge mappar nya namn eller flytta filer i Windows är det här en lösning.

10 februari 2016

Mappar kan inte ges nya namn Att det inte går att byta namn på mappar är ett klassiskt problem i Utforskaren och det har funnits till synes hur länge som helst. Det blir dessutom extra irriterande eftersom det är lätt att bli sittande med en uppsjö av mappar som bara heter Ny mapp. Problemet är dock snabbt ur världen med Fix It-Filproblem.

Det går inte att flytta mappar Utforskaren kan sätta käppar i hjulet när du tänker städa bland mappar och dokument genom att inte låta dig flytta filerna. Fenomenet beror på ett fel i Systemregistret, men du behöver inte vara tekniker för att lösa problemet. Microsoft är medvetna om att felet kan uppstå, och allt du behöver göra är att köra Fix It-Filproblem för att kunna fortsätta städa och sortera.

Filen kan inte raderas Trots att du har bekräftat att du vill radera en fil vägrar den försvinna. Så ska det självklart inte vara, men för att kunna råda bot på problemet behöver du köra Fix It-Filproblem så att felet kan korrigeras och filer plockas bort så som det är tänkt.

Hämta programmet: > Fix it Filproblem

Vi listar 24 vanliga datorproblem som du kan lösa direkt: > 24 datorproblem du kan lösa med ett klick.

Kanske är du intresserad av...