Windows logo

Få full kontroll över Windows

Uppgradera Windows och upplev okända avkrokar i Microsofts operativsystem. Vi erbjuder guidad rundvandring i både Windows 7, Windows 8 och Windows 8.1 och visar några dolda skatter samt prima programuppdateringar.

13 december 2014

Windows-brugere falder ofte over fejl og mangler i deres styresystem, og dem kan der være brug for at udbedre. For at gøre det lettere for dig har vi samlet en stor stribe gode tilføjelser til Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1, og som en fjer i hatten har vi også fundet gemte perler, som absolut er værd at stifte bekendtskab med. Få det gode overblik over Microsofts styresystemer her.

Sista pusselbitarna till Windows

Det saknas en del småsaker i varje version av Windows. Viktiga funktioner som operativsystemet inte kan hantera utan små tilläggsprogram. Här hittar du de bästa.

Läs mer

123 nyttiga tips till Windows

Utnyttja Windows bättre. Här får du mängder av användbara, smarta och snabba tips som hjälper dig att få mera glädje av din Windows-dator – riv ur sidorna och spara dem!

Läs mer

Windows gömda guld

Microsofts operativsystem kan väldigt mycket, men många av de bästa funktionerna ligger gömda djupt inne i Windows. Vi har grävt fram en rad av de bästa finesserna.

Läs mer

Slipp allt skräp

Om du inte är 100 procent alert är risken stor för att du oavsiktligt installerar en massa skräp i datorn när du hämtar nya program. Som tur är finns programmet Unchecky som hjälper dig att bara installera det du har tänkt dig.

Läs mer

Uppgradera gratis till Windows 8.1

Förra hösten kom den första stora uppdateringen till Windows 8. Den är visserligen gratis, men många Windows 8-ägare har inte fått någon glädje av förbättringarna ännu eftersom de inte installeras automatiskt. Så här uppgraderar du:

Läs mer

Flytta filer på ett bättre sätt

Uppgradera Windows kopieringsfunktion med programmet Copy Handler, som gör det lättare och smidigare att kopiera filer.

Läs mer

Nyheter om Windows 10

Vi samlar löpande alla våra nyheter om Windows 10 här. Stjärnmärk (bokmärk) sidan nedan så att du alltid kan hitta den igen: Läs om Windows 10

Kanske är du intresserad av...