KOM_SV_171375-NR13_E_Sæt fart på windows_Web

Experternas bästa Windows-tips

Som regel fungerar operativsystemet Windows alldeles utmärkt, men det går att få det att arbeta ännu bättre. Vi har bett fyra Windows-experter att dela med sig av sina bästa tips om hur du bäst optimerar operativsystemet.

24 augusti 2015

Det är inte varje dag man som vanlig datoranvändare får möjligheten att lära sig trick av några av de duktigaste experterna på området. Men nu har du chansen!

Vanligtvis är det vårt eget folk här på tidningen som ser till att du kan hålla din dator i toppform, men den här gången överlåter vi den uppgiften till några som dagligen utforskar Windows och hjälper andra användare med att lösa både enkla och avancerade fel i det populära operativsystemet.

Vi har bett fyra experter, som spenderar dagarna med att gräva i Windows skrymslen, att dela några av sina bästa tips med PC-tidningens läsare. De fyra experterna har mångårig erfarenhet av Windows och är vana att hjälpa andra med deras datorproblem.

De gör det så bra att Microsoft själva har utnämnt dem till MVP. En MVP är en teknikälskande person som är beredd att svara på frågor om bland annat Windows, antingen i en blogg eller på internetforum, så att alla som är intresserade kan dra nytta av informationen.

Även Microsoft får användning av MVP:ernas expertis och erfarenheter. De brukar vara med och förbättra Windows med uppdateringar och kommande versioner av operativsystemet. På de följande sidorna kan du läsa om några av dessa experters bästa tips och trick, som gör Windows både bättre och snabbare att arbeta med.

Det handlar till exempel om hur du får datorn att starta snabbare och hur du kan anpassa operativsystemet så att det blir lättare att navigera och utnyttja datorns resurser bättre.

Kanske är du intresserad av...