Multifunktion med fax

Canons nya allt i ett-skrivare, Pixma MX870, stödjer trådlösa nätverk. Den har inbyggd bild­läsare och G3-fax. För den som faxar kan det vara intressant att inkomna fax kan lagras i det interna minnet, för att sedan överföras till ett usb-minne i form av pdf-filer.

I övrigt bjuder MX870 bland annat på automatisk duplex, även från arkmataren på bildläsarlocket. Arkmataren har en dubbelfunktion som innebär att den kan läsa bägge sidor av ett papper. Den har även en snabbstartfunktion som innebär att den är redo direkt när strömmen slås på.

Utskriftsupplösningen är 9 600x 2 400 punkter med en picoliter små bläckdroppar. Skrivaren utnyttjar en teknik kallad ChromaLife 100+, som innebär att fotopapper och bläck ska ge utskrifter som håller i åtminstone 100 år. Räkna med ett pris på runt 3 200 kronor.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Usb-penna

Usb-penna

Usb-minnen dyker upp i allt från armbandsklockor till fällknivar och pennor.

Läs mer

CPU-kylare

CPU-kylare

När du ska installera en ny fläkt måste du vara säker på att det är god kontakt mellan fläkt och processor. Det gör du med hjälp av lite kylpasta. Det får du antingen i en medföljande tub eller i form av en liten häftkudde som sitter under fläkten.

Läs mer

Klockradio för Androidlurar

Klockradio för Androidlurar

Philips är först ut med dockningshögtalare för Androidtelefoner. En av de tre nya modellerna gör om telefonen till en klockradio.

Läs mer

Nyeste

Spara pengar

Kan du hålla huvudet kallt, även när drömdatorn lockar på butikshyllan?

Läs mer

Bästa reservströmmen till mobilen

Med ett extrabatteri går det att hålla liv i mobiltelefonen när du inte kan ladda den på vanligt sätt.

Läs mer

FBI hackar Phone

Apple höjer säkerheten i iPhone efter att FBI lyckats ta sig in i en iPhone.

Läs mer