Sennheiser pxc 250-II

Den som någon gång har lyssnat på musik under en flygresa vet att man måste dra upp ljudvolymen till max för att överhuvudtaget höra någonting.

Pris:

1.600,00 kr
Kontrollera priser

Vårt betyg:

Läsarnas betyg:

 

Ändå låter det inte särskilt bra eftersom det dånar och susar så enormt i ett flygplan. Lösningen är att skaffa ett par hörlurar som reducerar bakgrunds­ljudet.

Sennheiser är ett klassiskt hörlursmärke som brukar briljera med bra ljud och i förekommande fall utmärkt bakgrundsreducering samt priser som kan få vem som helst att baxna.

De 1 600 kronor som Sennheiser begär för de nya ­reselurarna PXC 250-II är i sammanhanget inte mycket att orda om. För det får man ett par små och hopfällbara lurar som enkelt kan vikas ihop och förvaras i den väska som följer med. På sladden hänger det en ovanligt stor fjärrkontroll som har två funktioner. Dels innehåller den en volymkontroll, dels går det att aktivera reducering av omgivande ljud. Den så kallade NoiseGard-­tekniken sållar effektivt bort sus, brus och annat ljud. Till och med rälsdunk försvinner, om inte helt så blir det i alla fall stor skillnad.

Ljudet blir allmänt bättre när tekniken är aktiverad. Ljudbilden är stor och levande och vi upptäcker detaljer i musiken som inte hörs med andra lurar. Dessutom är PXC 250-II bekväma. De tar dock stor plats även i hopfällt läge. Men den som vill ha bra ljud på resan och har 1 600 kronor över är att ­gratulera.

Fakta

• Anslutning: 3,5 mm telepropp, flygplansadapter
• Brusreduceringsteknik:
NoiseGard
• Sladdlängd: 1,4 m

  • Skönt ljud

  • Hopfällbara

  • Brusreducering

  • Stor fjärrkontroll på sladden

  • Dyra

Externa länkar
Läs mer om...
Relaterade artiklar
Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Radio när du har tid

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLRadio när du har tid

Lyssna på dina favoritradioprogram när det passar. Poddradio är populärt.

Läs mer

Anslut dig till den trådlösa framtiden

Anslut dig till den trådlösa framtiden

Forskning och utveckling av trådlös teknik exploderar – och du kan vara med.

Läs mer

Mp3-spelare spelar in från radio

Mp3-spelare spelar in från radio

En ny typ av mp3-spelare har kommit ut på marknaden. Spelaren har inbyggd fm-radio och det är möjligt att spela in radio och spara ljudet som mp3-filer.

Läs mer

Nyeste

Anslut dig till den trådlösa framtiden

Forskning och utveckling av trådlös teknik exploderar – och du kan vara med.

Läs mer

Inget ljud från högtalarna

Tip: Lösa ljudproblem i datorn.

Läs mer

Bioljud från Philips

CES 2016: Philips har tagit bort sladdarna till sina nya trådlösa surroundhögtalare.

Läs mer