Altec Lansing UHP 306

En av de största fördelarna med hörlurar som placeras i örongången, till skillnad från billiga hörlurar som brukar följa med mp3-spelare, är att ljudet stannar i öronen och inte dränker en i bästa fall ointresserad omgivning, eftersom man ofta måste spela på väldigt hög volym.

Pris:

250,00 kr
Kontrollera priser

Vårt betyg:

Läsarnas betyg:

 

Altec Lansings små UHP 306 passar riktigt bra i öronen och stänger därmed även ute ljud, så att man inte behöver höja volymen speciellt mycket. Det följer med totalt fyra uppsättningar öronpluggar i olika storlekar för hörlurarna, så att de ska kunna passa både smala och vida örongångar.
Det är viktigt att de sitter bekvämt. Inte bara för komfortens skull, utan även för att ljudkvaliteten beror på om öronpluggarna sluter tätt. Gör de inte det försvinner till exempel basen nästan fullständigt, vilket ger en väldigt skev ljudbild. Om vi för ett ögonblick bortser från prislappen, har UHP 306 en skarp diskant som överröstar basen och gör att ljudbilden inte är så väl uppbyggd som man kunde önska sig.


Men med tanke på priset levererar hörlurarna både ett ljud och en komfort som är betydligt bättre är de flesta billighetshörlurar som följer med när man köper en mp3-spelare.

Fakta

• Kabellängd: 1,2 meter
• Antal öronpluggar: 3 par
• Extra: etui

  • Bra pris

  • Bekväma

  • Skarp diskant

Externa länkar
Läs mer om...
Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Ljud även för omgivningen

Ljud även för omgivningen

Som namnet antyder är ­Creatives nya hörlurar för mp3-spelare mycket lätta. Tack vare den speciella utformningen är det ovanligt enkelt att få lurarna på plats innan de tunna nickel- och titaniumbågarna läggs bakom öronen.

Läs mer

Stort ljud i litet usb-ljudkort

Stort ljud i litet usb-ljudkort

Det ljud som kan återges i en bärbar dator är oftast inte särskilt bra, något som märks extra väl om man spelar musik eller ser på film.

Läs mer

Bioljud från Philips

Bioljud från Philips

CES 2016: Philips har tagit bort sladdarna till sina nya trådlösa surroundhögtalare.

Läs mer

Nyeste

Anslut dig till den trådlösa framtiden

Forskning och utveckling av trådlös teknik exploderar – och du kan vara med.

Läs mer

Inget ljud från högtalarna

Tip: Lösa ljudproblem i datorn.

Läs mer

Bioljud från Philips

CES 2016: Philips har tagit bort sladdarna till sina nya trådlösa surroundhögtalare.

Läs mer