Flytta dina videofilmer till datorn

Nu kan du rädda innehållet på dina gamla videokassetter innan det går förlorat för all framtid. Med rätt utrustning och lite arbete kan allting digitaliseras och läggas in i datorn.

Hämta artikeln här

En gång i tiden hade videobandspelaren med sina stora svarta kassetter hedersplatsen bredvid tv-apparaten, men i takt med att allt mer har blivit digitalt ligger de gamla inspelade familjehög­tiderna oftast bara och tar upp plats på vinden.

Men innan det är dags att köra allting till återvinningen kan du sätta den gamla videobandspelaren i arbete en sista gång och rädda alla gamla minnen genom att digitalisera innehållet på kassetterna och förflytta det till hårddisken. När räddningsaktionen är genomförd kan du med gott samvete förpassa både videobandspelaren och kassetterna till de sälla jaktmarkerna.

Missa inte det förmånliga erbjudandet om att köpa en videoinspelare för att koppla videobandspelaren till datorn.

Beställ videoinspelaren här.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Nya kablar ska underlätta för mobilägaren

Nya kablar ska underlätta för mobilägaren

Många av de största mobiltillverkarna går nu över till den nya standarden för anslutning av utrustning till mobilen. Resultatet blir enhetliga kablar som kan återanvändas när man byter telefon.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Digitalisera videofilmer

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLDigitalisera videofilmer

En komplett guide till hur du kopierar gamla vhs-filmer till datorn.

Läs mer

Ordning på sladdarna

Ordning på sladdarna

Video: Bygg världens smartaste kabelhållare.

Läs mer

Nyeste

Framtiden saknar hörlursuttag

Kommer du ihåg tiden då du kunde lyssna på musik via ett hörlursuttag?

Läs mer

Smart sladdförvaring

Se det enkla och bästa sättet att förvara alla sladdar.

Läs mer

Digitalisera videofilmer

En komplett guide till hur du kopierar gamla vhs-filmer till datorn.

Läs mer