Underhållningen kommer till dig

Mediacenter för det digitala hemmet.

NAS-enheten ShareCenter+ från D-Link strömmar, lagrar och delar filer till olika digitala enheter som till exempel smart-tv, spelkonsoler och surfplattor. Den nya enheten heter DNS-327L och med den kan hela familjen lagra, få åtkomst och dela en stor mängd bilder, video och andra viktiga filer - oavsett om de befinner sig hemma eller på språng. Den nya NAS:en kan kommunicera med en stor mängd digitala enheter, som TV-apparater, spelkonsoler, surfplattor och mediespelare och den har en inbyggd iTunes-server för musik med Airplay. Sammantaget gör det DNS-327L väl lämpad att strömma film, bilder och musik till den plats i hemmet där du vill vara. NAS-enheten har även en BitTorrent-klient som förenklar nedladdning av filer från internet. Det går även att administrera en nedladdning från distans utan att en dator behöver vara påslagen.

Genom tjänsten mydlink kan användare - från distans - skapa ett eget personligt moln och administrera sina filer samt kontrollera status på NAS-enheten. Med appen mydlink Access-NAS, som dock inte finns till alla smarta telefoner, går det att titta på bilder, strömma musik och videos till mobila enheter. Det går också att ladda upp filer från sin mobiltelefon eller surfplatta till ShareCenter+ för att säkerhetskopieras.

För fullständiga specifikationer, gå till D-Links webbplats på adressen www.dlink.se.


Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Överlägsen nätverkshårddisk

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLÖverlägsen nätverkshårddisk

Synology Diskstation DS112 imponerar i första hand med den otroliga mängd funktioner som ingår. Det är lätt att öppna chassiet och montera en hårddisk.

Läs mer

SSD slår storleksrekord

SSD slår storleksrekord

Nyutvecklad SSD lagrar mer än mekaniska hårddiskar.

Läs mer

Plats för 12 miljoner bilder

Plats för 12 miljoner bilder

Seagate lanserar en SSD-hårddisk på hela 60 TB, men det finns en hake.

Läs mer

Nyeste

Plats för 12 miljoner bilder

Seagate lanserar en SSD-hårddisk på hela 60 TB, men det finns en hake.

Läs mer

SSD slår storleksrekord

Nyutvecklad SSD lagrar mer än mekaniska hårddiskar.

Läs mer

Fem externa SSD-enheter

Jämförande test av externa SSD-enheter för blixtsnabb lagring.

Läs mer