Här är din pc

PC Wizard är ett oumbärligt verktyg för att analysera en pc och ta reda på vilka enheter det sitter i den.

Hämta artikeln här

Hur väl känner du din pc egentligen? Är du nyfiken på vad som döljer sig under skalet är programmet PC Wizard det perfekta verktyget för att ta reda på det. Programmet avslöjar precis allt om varenda komponent i datorn. Det omedelbara intrycket kan vara överväldigande, men programmet är trots det enkelt att använda.

Det är viktigt att känna sin dator om man exempelvis ska uppgradera ramminnet eller om man vill veta vilka enheter som är anslutna till usb-portarna. Programmet listar också allt om moderkortet, hårddisken, processorn och grafikkortet. Vill du veta mer om drivrutiner för att se om de behöver uppdateras eller om du bara vill veta mer om din pc är PC Wizard en stor hjälp.

Programmet avslöjar också mycket annat, som till exempel hur varma processorn och hårddisken är. Det går också att göra så kallade benchmark-tester för att ta reda på datorns allmänna prestanda.

Behöver du mer ramminne i datorn är det viktigt att veta vilken typ av ramminne det redan sitter i den. Det tar PC Wizard reda på samt visar hur många minnesmoduler det finns.

> Hämta PC Wizard

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Windows Update låser sig

Windows Update låser sig

“Konfigurerar uppdateringar. 37% är slutfört – stäng inte av datorn”. Så brukar det se ut när Windows installerar uppdateringar. Det händer dock att uppdateringen inte slutförs utan fastnar under vägen. Med det här går det att fixa irriterande fel i Windows Uppdatera.

Läs mer

Beröringskänsliga allt-i-ett-datorer

Beröringskänsliga allt-i-ett-datorer

HP har vidareutvecklat TouchSmart-serien som består av datorer med beröringskänsliga skärmar, så att de nu har blivit mer attraktiva för de fingerfärdiga.

Läs mer

Nyeste

Spara pengar

Kan du hålla huvudet kallt, även när drömdatorn lockar på butikshyllan?

Läs mer

Bästa reservströmmen till mobilen

Med ett extrabatteri går det att hålla liv i mobiltelefonen när du inte kan ladda den på vanligt sätt.

Läs mer

FBI hackar Phone

Apple höjer säkerheten i iPhone efter att FBI lyckats ta sig in i en iPhone.

Läs mer