Fotoram med skrivare

Det är en briljant idé, men först nu har den blivit verklighet - den digitala fotoramen med inbyggd skrivare.

Visa upp de fina bilderna från den senaste familjeutflykten eller födelsedagsfesten på den digitala fotoramen kallad FunFab från Abit. Och när farmor blir rörd vid åsynen av barnbarnen som leker i trädgården är det bara att trycka på en knapp och 42 sekunder senare har bilden skrivits ut på papper.

Dessutom kan du ansluta den till mobiltelefonen eller sätta in ett minneskort från din kamera i ramen, som sedan visar alla bilder i en slideshow på ramens skärm.

FunFab är utrustad med en 8-tums lcd-skärm med en upplösning på 800x600 pixlar. Fotoramen kan skriva ut bilder i den vanliga storleken 15x10 centimeter. Skrivardelen består av ett bläckband och en kassett med papper till 36 utskrifter, som sedan kan bytas ut mot en ny kassett.

FunFab ska enligt uppgift komma ut på den europeiska marknaden under sommaren och priset väntas hamna på 200 Euro, eller cirka 1 800 kronor.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Windows Update låser sig

Windows Update låser sig

“Konfigurerar uppdateringar. 37% är slutfört – stäng inte av datorn”. Så brukar det se ut när Windows installerar uppdateringar. Det händer dock att uppdateringen inte slutförs utan fastnar under vägen. Med det här går det att fixa irriterande fel i Windows Uppdatera.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Överför foton från mobil till pc

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLÖverför foton från mobil till pc

Det blir allt vanligare att ta bilder med mobiltelefonen. Här i artikeln visar vi hur du flyttar över bilderna från mobilen till datorn.

Läs mer

Nyeste

Spara pengar

Kan du hålla huvudet kallt, även när drömdatorn lockar på butikshyllan?

Läs mer

Bästa reservströmmen till mobilen

Med ett extrabatteri går det att hålla liv i mobiltelefonen när du inte kan ladda den på vanligt sätt.

Läs mer

FBI hackar Phone

Apple höjer säkerheten i iPhone efter att FBI lyckats ta sig in i en iPhone.

Läs mer