Favoritlur i rött

Koss uppdaterar en av sina mest populära hörlurar exklusivt för den nordiska marknaden.

Porta Pro är en mäkta populär hörlur som såldes i 300 000 exemplar under 2010. Nu uppdaterar tillverkaren serien med en röd variant kallad Porta pro On Fire, som är helt i rött förutom huvudbygeln, kuddarna och enstaka detaljer. Hörluren är framtagen exklusivt för den nordiska marknaden och kostar cirka 350 kronor. On Fire har en textilklädd sladd och ansluts med en 3,5-millimeters telepropp.

Porta Pro introducerades 1984 och då kunde man lyssna till årets album, Bruce Springsteens Born in the USA. 27 år senare är det kanske Lady Gaga som många lyssnar på. För att se vilka låtar som troligen spelats i Porta Pro under åren har Koss gjort en Koss Porta Pro-spellista på Spotify (se länk här intill).

Läs mer om...
Relaterade artiklar
Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Windows Update låser sig

Windows Update låser sig

“Konfigurerar uppdateringar. 37% är slutfört – stäng inte av datorn”. Så brukar det se ut när Windows installerar uppdateringar. Det händer dock att uppdateringen inte slutförs utan fastnar under vägen. Med det här går det att fixa irriterande fel i Windows Uppdatera.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Allt om moderkortet

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLAllt om moderkortet

Så funkar det: Moderkortet är ryggraden i din dator. Läs om hur alla komponenter i datorn är anslutna till varandra.

Läs mer

Nyeste

Spara pengar

Kan du hålla huvudet kallt, även när drömdatorn lockar på butikshyllan?

Läs mer

Bästa reservströmmen till mobilen

Med ett extrabatteri går det att hålla liv i mobiltelefonen när du inte kan ladda den på vanligt sätt.

Läs mer

FBI hackar Phone

Apple höjer säkerheten i iPhone efter att FBI lyckats ta sig in i en iPhone.

Läs mer