KOM_SV_171182-Nr15_JJ_BOOST_DIN_BATTERITID_Web

Få batterierna att räcka längre

Tycker du att batteriet blir tomt alldeles för fort i din bärbara dator och pekdator? Det finns mycket du kan göra för att förbättra batteritiderna.

8 oktober 2014

Det är knappast någon hemlighet att ju mer du använder din bärbara dator och pekdator, desto snabbare töms batteriet. Det finns dessvärre bara ett bergsäkert sätt att få längre batteritid: att köpa ett nytt och kraftigare batteri. Troligtvis vill du helst slippa kostnaden på flera hundra kronor som ett nytt batteri till en bärbar kostar och det kanske till och med är så att du har en pekdator eller smartmobil med inbyggt batteri som inte kan bytas. Som tur är kan du göra ganska mycket själv för att förbättra batteritiden.

I den här artikeln får du en mängd goda råd för hur du kan använda din utrustning på ett sätt så att du förlänger batteritiderna. Det finns till exempel många tjänster och funktioner som körs automatiskt i bakgrunden. Det kan vara praktiska funktioner, men ibland kan extra batteritid vara viktigare än nyttan du får av att köra dem.

Kanske är du intresserad av...