Få batterierna att räcka längre

Tycker du att batteriet blir tomt alldeles för fort i din bärbara dator och pekdator? Det finns mycket du kan göra för att förbättra batteritiderna.

Hämta artikeln här

Det är knappast någon hemlighet att ju mer du använder din bärbara dator och pekdator, desto snabbare töms batteriet. Det finns dessvärre bara ett bergsäkert sätt att få längre batteritid: att köpa ett nytt och kraftigare batteri. Troligtvis vill du helst slippa kostnaden på flera hundra kronor som ett nytt batteri till en bärbar kostar och det kanske till och med är så att du har en pekdator eller smartmobil med inbyggt batteri som inte kan bytas. Som tur är kan du göra ganska mycket själv för att förbättra batteritiden.

I den här artikeln får du en mängd goda råd för hur du kan använda din utrustning på ett sätt så att du förlänger batteritiderna. Det finns till exempel många tjänster och funktioner som körs automatiskt i bakgrunden. Det kan vara praktiska funktioner, men ibland kan extra batteritid vara viktigare än nyttan du får av att köra dem.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Windows Update låser sig

Windows Update låser sig

“Konfigurerar uppdateringar. 37% är slutfört – stäng inte av datorn”. Så brukar det se ut när Windows installerar uppdateringar. Det händer dock att uppdateringen inte slutförs utan fastnar under vägen. Med det här går det att fixa irriterande fel i Windows Uppdatera.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Överför foton från mobil till pc

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLÖverför foton från mobil till pc

Det blir allt vanligare att ta bilder med mobiltelefonen. Här i artikeln visar vi hur du flyttar över bilderna från mobilen till datorn.

Läs mer

Nyeste

Spara pengar

Kan du hålla huvudet kallt, även när drömdatorn lockar på butikshyllan?

Läs mer

Bästa reservströmmen till mobilen

Med ett extrabatteri går det att hålla liv i mobiltelefonen när du inte kan ladda den på vanligt sätt.

Läs mer

FBI hackar Phone

Apple höjer säkerheten i iPhone efter att FBI lyckats ta sig in i en iPhone.

Läs mer