Ergonomisk LED-skärm

LG lanserar en ny serie bildskärmar kallade E50. Skärmarna är av så kallad LED-typ och de finns i tre storlekar: 20,22 och 23 tum. För samtliga modeller gäller att bildformatet är 16:9 och kontrasten 5 000 000:1.

Skärmarna är ovanligt flexibla. Det går att ta bort foten och i stället luta skärmen mot ett litet stöd som sitter på baksidan. Det kan ­vara bra om man inte vill att skärmen ska komma för högt, till ­exempel när den ska anslutas till en bärbar dator.

E50-serien är dessutom ovanligt tunn, bara 17,5 millimeter. Alla inställningsknappar är tryckkänsliga och integrerade i skärmen. När man trycker på dem lyser de upp och en meny visas i skärmens nederkant.

Bland inställningarna finns inte bara de vanliga funktionerna för att ställa in ljusstyrka och liknande, utan det går även att visa exempelvis två webbsidor bredvid varandra. Räkna med att 22-tummaren, ­LG E2250T, kostar omkring 2 500 ­kronor.

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

Gå på upptäcktsfärd i Windows 3.1

En skön nostalgisk promenad genom minnenas allé.

Läs mer

Windows Update låser sig

Windows Update låser sig

“Konfigurerar uppdateringar. 37% är slutfört – stäng inte av datorn”. Så brukar det se ut när Windows installerar uppdateringar. Det händer dock att uppdateringen inte slutförs utan fastnar under vägen. Med det här går det att fixa irriterande fel i Windows Uppdatera.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Överför foton från mobil till pc

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLÖverför foton från mobil till pc

Det blir allt vanligare att ta bilder med mobiltelefonen. Här i artikeln visar vi hur du flyttar över bilderna från mobilen till datorn.

Läs mer

Nyeste

Spara pengar

Kan du hålla huvudet kallt, även när drömdatorn lockar på butikshyllan?

Läs mer

Bästa reservströmmen till mobilen

Med ett extrabatteri går det att hålla liv i mobiltelefonen när du inte kan ladda den på vanligt sätt.

Läs mer

FBI hackar Phone

Apple höjer säkerheten i iPhone efter att FBI lyckats ta sig in i en iPhone.

Läs mer