2013_komse_012013

2013 blir spännande

Snart böjar ett nytt år med mängder av spännande ny teknik, gratistjänster och program som gör datorlivet både lättare och roligare. Här är höjdpunkterna.

30 december 2012

Sex gånger snabbare trådlösa nätverk, monsterhög skärmupplösning och mobiltelefoner som kan anslutas till högtalare genom att bara låta dem vidröra varandra.

Det är bara några få av de många stora nyheter som vi kan se fram emot under det kommande året. Men inte nog med det, vi står nämligen inför en flodvåg av smarta handdatorer som är så kraftfulla att de faktiskt kan ersätta en gamla dator. Givetvis handlar det inte bara om teknik, i takt med att vi får alltfler tekniska prylar som datortelefoner och pekadatorer ökar behovet av att smidigt flytta filer mellan dem. Under 2013 kommer gränserna mellan datorns hårddisk och internet att suddas ut alltmer tack vare smarta gratistjänster där man kan spara och dela privata filer snabbt och lätt.

I den här artikeln studerar vi inte några högtfl ygande exotiska drömmar långt inne i framtiden. Inga flygande bilar, intelligenta datorer eller kylskåp som själv fixar maten. Vi koncentrerar oss i stället på vad som inträffar under det stundande året. Följ med och se vad 2013 kan komma att innebära för just dig.

Kanske är du intresserad av...