Nu kan du utforska 18 triljoner planeter

No Mans Sky är ett otroligt universum som bygger på matematik.

No Mans Sky är inte designat som andra de flesta andra spel. I stället är det uppbyggt kring en matematisk formel som automatiskt skapar solsystem, planeter och varelser, efter hand som du spelar. Formeln är så avancerad att spelet, som har utvecklats av Hello Games, innehåller inte mindre än 18 triljoner planeter att utforska. Det är med andra ord 18 miljarder miljarder, så det är lika bra att börja utforska direkt.


No Man's Sky upplevs bäst i lugn och ro
Spelet handlar om att resa från solsystem till solsystem med ditt rymdskepp, för att till slut nå galaxens medelpunkt. Under resans gång går det att landa på alla planeter och på alla rymdstationer - utan att spelet behöver ladda mer information en enda gång. På planeterna behöver du samla material för att kunna fortsätta din resa. Det kan till exempel handla om att skaffa bränsle till rymdskeppet, uppgradera rymddräkten så att det klarar av tuffa klimat, och förbättra dina verktyg så att du kan utvinna mer material.


No Man's Sky är i grund och botten ett ganska enkelt spel. Emellanåt är det ett actionspel, ibland ett handelsspel, men den största delen av tiden är det ett spel som kretsar kring att överleva och utforska världsrymden. Förvänta dig inte några episka rymdstrider eller slagsmål med utomjordingar, det här spelet ska avnjutas i lugn och ro, och det kommer att belöna dig med otroliga vyer och spännande upplevelser.

Så här kan det se ut att spela No Man's SkySpelet kan köpas på SteamEXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLHitta en bra pc till lågt pris

Dator En ny pc som räcker långt är hälften så syr som en ny mobiltelefon.

Läs mer

Hitta en bra pc till lågt pris
Se alla guider

Se alla guider

PC-tidningen Hämta hjälp och inspiration till användandet av din dator, dina program ...

Läs mer

Tillgång till allt – 25 kr!

Tillgång till allt – 25 kr!

PC-tidningen Få tillgång till Fördelszonen, alla våra guider och tester samt magasinet ...

Läs mer

Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Stortest av 16 bärbara datorer

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLStortest av 16 bärbara datorer

Är 15 tum bättre än 13 eller 14? Är det en fördel att ha en ssd jämfört med en hårddisk, och är den snabbaste datorn även den bästa? Det är några av frågorna du får svar på i det här jättelika stortestet av bärbara datorer.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Smart pc i miniformat

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLSmart pc i miniformat

Den som söker en liten och diskret pc behöver inte leta längre. MSI Cubi Mini-PC är dock ganska dyr.

Läs mer

Hitta en bra och billig pc

Hitta en bra och billig pc

En ny dator behöver inte kosta en förmögenhet. För under 3 000 kronor går det att få en dator som klarar det mesta.

Läs mer

Nyeste

Smart! Logga in på datorn från mobilen.

Ta kontroll över datorn från din egen mobil.

Läs mer

Här är din bil i gamla trogna händer

I en verkstad i Polen regerar fortfarande Commodore 64.

Läs mer

Försenad Windows 10-uppdatering

Årets stora uppdateringen är försenad, men du behöver inte vänta.

Läs mer