Obegränsat med plats på internet för bilder

Google Foto säkerhetskopierar automatiskt de bilder du tar i mobilen och sparar dem på ditt Googlekonto på internet. Du kan få obegränsat med plats för bilderna utan att det kostar en enda krona.

Hämta artikeln här

Det finns ett enkelt sätt att gardera sig mot att ovärderliga foton försvinner om till exempel mobiltelefonen blir stulen eller tappas bort – ta kontinuerliga säkerhetskopior.

Google Foto är en del av Googles stora utbud av fria webbaserade tjänster. Med hjälp av den går det ­inte bara att säkerhetskopiera bilder utan även att redigera och dela dem med andra. Säkerhetskopieringen sker automatiskt när appen Google Foto är installerad i mobilen.

Det finns även ett motsvarande program för datorn som ser till att alla bilder i utvalda mappar (som man väljer själv) säkerhetskopieras till internet. Det fina är dels att bilder från alla håll samlas på ett ställe, dels att det finns kopior av dem i säkert förvar om datorn går sönder eller blir stulen. Är du dessutom beredd att sänka kvaliteten på bilderna bjuder Google på obegränsat med lagringsutrymme.

> Upplev mängder av nytt innehåll i din tv
Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Liten enheten som uträttar stora saker

Liten enheten som uträttar stora saker

Strunta i vad tv-bolagen vill att du ska se, bestäm själv med Chromecast.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Obegränsat med plats för bilder

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLObegränsat med plats för bilder

Google ger dig hur mycket plats som helst på internet för dina bilder

Läs mer

Nyeste

Obegränsat med plats för bilder

Google ger dig hur mycket plats som helst på internet för dina bilder

Läs mer

Liten enheten som uträttar stora saker

Strunta i vad tv-bolagen vill att du ska se, bestäm själv med Chromecast.

Läs mer