Spara pengar på dina utskrifter

Literpriset på skrivarbläck är högre än för de exklusivaste av parfymer, så det finns mycket pengar att spara om du lyckas sänka din bläckförbrukning. Så här gör du för att få fler utskrifter från varje bläckpatron.

Hämta artikeln här

Med en uppsättning goda råd går det att spara uppemot en tredjedel av den totala bläckförbrukningen. Om du har för vana att skriva ut webbsidor med onödigt många bilder och reklam minskar du förbrukningen betydligt mer än om du bara skriver ut rena textsidor. Det är givetvis näst intill omöjligt att svara på exakt hur mycket du och din skrivare kommer att spara, då detta beror mycket på vad och hur mycket du skriver ut.

Rekommendationerna i artikeln bryr sig dock inte om ifall det står Canon, HP eller något annat på din skrivare. Här handlar det om att göra intelligentare utskrifter och spara på färger, undvika att skriva ut onödiga detaljer samt motionera bläckpatronerna med jämna mellanrum.

Det kan låta lockande att spara pengar genom att helt enkelt inte skriva ut något, men en inaktiv skrivare med intorkade och därmed oanvändbara bläckpatroner kan bli en dyr historia.Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
Bläck är billigast

Bläck är billigast

AVSLÖJANDE! Det är avsevärt billigare att skriva ut text och grafik med en bläckskrivare än med en laserskrivare. Se videon av vårt sex dagar långa skrivartest!

Läs mer

Innan du köper skrivare…

Innan du köper skrivare…

Köp inte fel sorts skrivare, det kan bli dyrt.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>De bästa spartipsen för din skrivare

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLDe bästa spartipsen för din skrivare

En billig bläckskrivare är sällan billig när du börjar syna den i sömmarna. Med våra tips kan du minska utgifterna för skrivarens bläckpatroner med 75 %.

Läs mer

Nyeste

Innan du köper skrivare…

Köp inte fel sorts skrivare, det kan bli dyrt.

Läs mer

Få bläcket att räcka längre

Det finns många sätt att skriva ut med mindre mängder bläck. Vi har tipsen.

Läs mer

Billiga utskrifter

Marknadens bästa utskrifts­ekonomi, men funktionaliteten haltar.

Läs mer