Allt om Pokémon GO

Flera miljoner människor jagad dagligen digitala monster som Pikachu, Snorlax och Charmander i spelet Pokémon GO. Här kan du läsa vad det handlar om.

Pokémon GO har blivit det mest populära spelet någonsin, så till den milda grad att det kan kallas för ett kulturellt fenomen. Hela sommaren har unga som gamla över hela världen slitit ut skosulor medan vandrar med blicken fäst på mobiltelefonen. Detta har lett till en rad intressanta historier. Här kan du läsa tips, guider och nyheter om Pokémon GO-spelet:

Pokémon GO slår alla rekord
Pokémon GO-appen blev under loppet av bara några månader den mest inkomstbringande appen någonsin, men en omsättning på 1,6 miljarder kronor bara den första månaden. Det har dock inte varit helt problemfritt, och ändringar har gjort en del spelaren rasande.
Pokémon GO slår alla rekord

Guide: Så här kommer du i gång med Pokémon GO

Pokémon GO växer vanvettigt snabbt
Pokémon GO fortsätter att slå rekord, det populära mobilspelet når 23 miljoner spelare varje dag och antalet bara stiger.
Så mycket växer Pokemon GO!

Virus-appar låtsas vara Pokémon GO
Spelet enorma popularitet har givetvis även gjort det till ett populärt verktyg bland IT-kriminella, som försöker sprida virus och andra skadliga program kamouflerade som Pokémon GO-spel.
Virus sprids förklädda till Pokémon GO

Polisen varnar för spelet
Det har till och med gått så långt att polisen har gått ut med uppmaningen till spelare att lagar och regler fortfarande gäller, även när de spelar. Det har nämligen blivit allt vanligare att människor bryter mot lagen i sin jakt på de virtuella monstren.
Pokémon GO erövrar Sverige


Spegla till din TV

Spegla din dator, smartphone eller surfplatta till din TV.

Läs mer

Årets bästa erbjudande!

Få koll på allt om datorer, Windows, internet, surfplattor och smarttelefoner. Spara 689 kronor och få samtidigt tillgång till massor av extra online-fördelar.

Läs mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

PC-tidningen
Mest lästa
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Världens bästa digitala anteckningsbok

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLVärldens bästa digitala anteckningsbok

Evernote är den utlimata digitala anteckningsboken som är lätt att ha med överallt.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Gör egna QR-koder

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLGör egna QR-koder

Du har säkert sett de fyrkantiga QR-koderna som ska läsas av med en app i mobilen. Koderna leder ofta vidare till en särskild webbsida. Nu kan du göra egna QR-koder som hänvisar till exempelvis en adress på Google Maps.

Läs mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://pctidningen.se/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_sv-SE/plus_gron2.png" alt="EXKLUSIVT INNEHÅLL" title="EXKLUSIVT INNEHÅLL" width="28" height="28" class="default"/></span>Installera nya appar

EXKLUSIVT INNEHÅLLEXKLUSIVT INNEHÅLLInstallera nya appar

Det är enkelt att hämta nya appar till en smartmobil eller pekdator. För att hämta en app måste du ha ett konto, det vill säga ett Apple-ID om du använder iPhone/iPad eller ett Googlekonto om du kör Android.

Läs mer

Nyeste

Spemabank lanserar app

Ska det vara en far med gröna ögon? Svart hår? Nu har en spermabank lanserat en app för jakten på den perfekta fadern.

Läs mer

Tips till Pokémon GO

Så här kommer du i gång att spela Pokémon GO.

Läs mer

Allt om Pokémon GO

Vad är Pokémon GO? Läs senaste nytt om det populära mobilspelet.

Läs mer